Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ..

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Okvětní lístky opadaly
stvol zkameněl
vyvěrá z nej jen prázdnota

Byla krásná
plná něhy
růže z lásky

Na své srdce pozvu kanibaly
v srdci cit potemněl
prý láska života

Byla krásná
plná něhy
láska
nyní však jen - Bez tebe
Autor Satha, 24.10.2010
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Doradan, Květka Š., Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí