když jsem byla ještě malá

když jsem byla ještě malá

Anotace: Úvaha o mládí.

Proč je život životem a smrt je smrtí?
Jnom čistou náhodou odpovídám si sama.

Na to že když jsem jsem byla ještě malá
mamince jsem strašně lhala.
CHápu až tet' co nikdo nepochopí,
že svět je prostě svět a v něm to takhle chodí.

Pravdu už mi zpátky nevrátí nic
i když mi chybí stále víc a víc.
Nejsou to jen verše co já říkám vám,
pravdy už se nikdy nedočkám.

Když jsem byla ještě malá,mamince jsem strašně lhala.
Potom taky tat'koj,aby nebyla v tom jen tak sama.

Ale proč je leš¨
a proč je nemoc?
Asi toho málo bylo na světě,
teda vdobách když jsem byla ještě malá.
Autor majda 99, 24.10.2010
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je Ti jedenáct? Opravdu? Tak dobrá úvaha o mládí...hezké...jen pozor na chybyčky ...a Vítej ...

08.12.2010 15:47:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí