Jezdec

Jezdec

Anotace: ...

Slza stéká, oko pálí,
cosi mě v tom,
kdosi brání...
Život pestřím barvy šátky,
nevěřím už na pohádky
ani na štěstí...
Rozum padá na kolena,
podivná prý jsem to žena.
Sám se totiž nevyzná...
Tělo zraje "jabka" češou,
nikdo neví, kdo hraje šou
a co jsem zač já...
Všichni chtějí, nikdo nechce,
chtějí ženu, ne prý jezdce
a co...!!!
Autor Mersii, 26.10.2010
Přečteno 231x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Psavec, la loba, CULIKATÁ, James Libustka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané pocity v básni.))

27.10.2010 00:50:00 | carodejka

Děkuji, ty umíš zahřát...

26.10.2010 15:34:00 | Mersii

Nejlepší...

26.10.2010 14:33:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí