Spomienka

Spomienka

Anotace: ...

Dnes už je dvadsať rokov,
Čo o polnoci venček jej sňali
S pokladom v brušku
Sny o sladkej „fjučr“ sa jej zdali
Jedno telo a jedna duša
Klišé by vtedy nenazval
Veril v šťastné konce
Lebo veľmi miloval

A tak sedí plod stroskotanej lásky
Sám a opustený bez domova
V šťave vlastnej sebaľútosti
Varí sa za surova
No nič tak veľmi nebolí
Ako srdce s ranou otvorenou
Čo život slzami solí
A ono metá sa pod gilotínou
Autor Lenka Hrdá, 28.10.2010
Přečteno 322x
Tipy 31
Poslední tipující: Maryje..., hašlerka, Ollie, Raziel PsyDearth Characith, TetaKazi, STIMPRE, Žqáry, James Libustka, Danger, Miroslav Možný, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpomínu snad zavál vítr
srdce se scelilo v jizvu
je na čase zahřát hrudní sval ...

21.11.2010 07:36:00 | Danger

Seber srdce z gilotiny
do hrudi vrať ho zpět,
než zjeví se obraz hrdiny
jenž novou píseň lásky bude pět...Dávám ST

01.11.2010 01:05:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí