Na konci cesty

Na konci cesty

Anotace: na konci cesty? bývá světlo..

Na konci cesty
Na konci tečky
Roztávají plátky růží zevnitř

V temnotě básníků
Praskají skořápky a úsměvy
Na ulici tančí v hravosti (z)ničí je
Pruhované otisky od listí

Pod roztátými víčky
Ve vlasech kusy organzy
Vábí ji černobílé obrysy

Nekonečná svoboda
Dotýkat se kabátů i šál
stopa odhodlanosti

Ostrá vůně vanilky
Sladkost větru,zralost buněční
Na konci pádu,co není

Pilník na tvé grimasy
Nenápadnost zrcadla
Vyšpulené rty, co ticho přeruší

Na konci cesty?
Obměňuje(š) světlo sluneční
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 28.10.2010
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Gabrielle, vodnař, CULIKATÁ, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí