Anotace titulku

Anotace titulku

Anotace: ***

Seru už na všechno… Hovno
… Nic už nemá smysl.
Všechno je nic a nic je rovno
Tomu co zatížilo mou mysl.
Vinni jsme jen tím,
co vzbudili jsme v ostatních.
Jestli se směji, slzy roním?
Ha i v slzách je ukryt smích!

Seru už na všechno…Kurva
… jděte všichni někam.
Kotě když hraje si na lva.
Čum, div se je to klam.
Nic není skutečné, nic není fakt.
A nic je to co v rukou ti zbude.
Prázdný, bezvýznamný akt
Směšný, svěšený jak ty úde.
Autor Edmond Kadad, 29.10.2010
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, James Libustka, la loba, slečna.závist, Viva La Roma, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to tak vidím že to je na píču...ale co naděláš!!!

02.11.2010 15:43:00 | la loba

Tu zoufalství a ztracenost
Je cítit na míle a to dost.

29.10.2010 14:32:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí