Nenávist

Nenávist

Anotace: Když se s někým hodně pohádáte, není to nikdy lehký. Nejlepší je se z toho vypsat.(ale popravdě, takhle básnička je fakt brak)

Sbírka: Napsáno životem

Nesnáším nenávist,
trhá mi srdce.
Nesnáším nenávist,
přijde tak prudce.

Přijde tak prudce,
ale dlouho vydrží,
sváže ti ruce
žít se dá jen stěží.

,,Já mám pravdu vždy,
a né jako ty"
Pravdu kdybych řekla já, to by
na tebe šly mrákoty.

Nesnáším nenávist,
tolik se jí bojím.
Nesnáším nenávist,
protože návidím.
Autor Sylvanas, 29.10.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí