MYŠLENKA POUHÁ

MYŠLENKA POUHÁ

Anotace: myšlenka POUHÁ...

Myšlenka pouhá
vteřinu loví
jaká to touha
Kdo ví?

Vteřina stačí
nemusíš se bát
jen pouze kráčí
Chce svou hru hrát?

v každém slově
zázrak zraje
jak cesty v sobě
Co se nikdy nevzdaluje?

jak pozdní litost
naděje dává
svou příští milost
Co s časem nevyhrává?

když zastaví
jen cesta je dlouhá
Hříchy opraví
MYŠLENKA POUHÁ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.10.2010
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Jarka, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Zasr. romantik, Květka Š., Jiná, Šerák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí