Náborová kampaň k PČR

Náborová kampaň k PČR

Anotace: Jednou je náš velmi málo, poté zase příliš mnoho, copak by se asi stalo, nestarat se, nechat toho.

Říkali nám "je nás málo",
nalákejte kamarády,
aby to co nejmíň stálo,
minulé i další vlády.

Povídali verbujte je,
z ulice i z lazaretů,
služba vlasti v srdci hřeje,
postavte je k bajonetu.

Nabádali k nabírání,
formou osobního styku,
donuť toho, kdo se brání,
podívej těch dislektiků.

Za každého tisícovku,
do důchodu dlouhá doba,
za chytrého navíc stovku,
má-li bratra, ber je oba.
Autor Skrat, 29.10.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí