Sebereflexe

Sebereflexe

Anotace: ...

Už pěknou chvíli se tu snažím napsat slova,
Která dávala by smysl ve větách ,
Tak se snažím, pořád, zas a znova,
Vím jak psát, ale přece mám teď strach.

Sedmkrát tu zkouším napsat větu,
Inspiraci hledám uvnitř sebe,
Pořád ale nechci odhalit se světu,
Bez krusty mě tělo mrazem zebe.

Hraju si že je mi všechno fuk,
Že necítím co jiní lidé cítí,
A ať je to muž nebo klidně kluk,
Odsoudím ho, pro mě není zbytí.
Autor aeshna, 31.10.2010
Přečteno 596x
Tipy 3
Poslední tipující: Rakasteta, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko nemá chybu... výborná myšlenka a čte se skoro samo...

15.11.2010 18:21:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí