Kočka slečny Vittea

Kočka slečny Vittea

Anotace: O kočce slečny Vittea

Kočka slečny Vittea
je ještě koťátko.
A s nezkušeností poznává světa
bezbranná a na sladko.

Kočička slečny Vittea
srst má hebkou a černou.
Sálá teplem plná života.
Celý den chce si jen hrát s bavlnou.

Ke kočce slečny Vittea
já lísám se rád.
Pro mne není skryta,
ví, že jsem kamarád.
Autor Dominik Plesr, 01.11.2010
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí