Vzpomínek kamínky :)

Vzpomínek kamínky :)

Anotace: ...

Nikdy nezapomenu
na Tvůj uličnický pohled
kdy nevěděls
kam s očima se podět

Nikdy nezapomenu
na příjemné brnění
když mé pravé koleno
podlehlo Tvému hlazení

Nikdy nezapomenu
na Tvůj pevný stisk
když s úsměvem na rtu
ruku mou ve svých si tisk

Nikdy nezapomenu
na sladký polibek na čelo

mezi vlasů pramínky

kdy zhoupl se svět
a všechno se točilo

a já věděla, jak moc Tě chci

Nikdy nezapomenu
na Tvé pevné objetí
když den začal odhazovat
mámivé noci prokletí

Nezbylo nic než jít
a vzpomínek kamínky...
Nikdy nezapomenu.
Autor Surya, 02.11.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí