Pohřbená zaživa

Pohřbená zaživa

Anotace: ..............

POHŘBENÁ ZAŽIVA

Zaživa pohřbená,
dusí se - je zmatená.

Rakev lze otevřít jen zvenčí,
zásoby kyslíku stále se tenčí.

V očích panika a tíseň,
zbožné přání, aby ji někdo zachránit přišel.

Smrt se blíží, zemřít je těžké,
v životě je tak málo toho co je hezké.

Jak hrozné je umírat zaživa,
nemusíme ani ležet v rakvi, stačí postel a peřina.

Umírá sama, tak jako žila,
nicotná bytost - tou ona byla.

Dech se zastavil, srdce utichlo zcela,
duše její nešťastná vyklouzla z těla.

Duše míří daleko, okovů se zbavila,
zmizí co nejdál to půjde, dálka ji vždy vábila.
Autor Samanta, 02.11.2010
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, hubape, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné, jen občas mi neseděly sloky v rytmizaci.

02.11.2010 17:44:00 | hubape

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí