Promrhání života i smrti

Promrhání života i smrti

Anotace: Vim co je dobrý, vim co je špatný?

Dlouhédny já proválel jsem v mase,
ztracený v nevědomí, zamotaný v lase.
Běhám po betoně a chci po lese.
Kov mi štěstí nepřinese.

To štěstí už chci mít,
tak dneškem začnu žít?
Hlavu vypnu vzhůru,
však už vím, kam chci jít?
Autor Richie12, 03.11.2010
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Morsia, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí