Přístavy

Přístavy

Anotace: ..

Naše životy jsou jako přístavy,
někdo v nás zakotví,
jiný jen okolo propluje,
dál někam spěchaje.

I zakotvení může být na různý čas,
někdo jen okolí prohlédne
a v moři zmizí zas.

Jiný sem za obchodem dorazil,
když výhodným nezdál se,
za dalším vyrazil.

Ale najdou se i tací,
co navštíví nás
a po té stále se vrací.

Také skupinu stálých obyvatel
v sobě mám,
ty rodinou
a přáteli nazývám.
Autor Bumbác, 05.11.2010
Přečteno 316x
Tipy 18
Poslední tipující: Helena Lovecká, CULIKATÁ, ona, šuměnka, James Libustka, Bona, Jiparo, labuť, Mbonita, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá

14.11.2010 11:24:00 | Helena Lovecká

Já děla bych, že přístavy jsou srdce naše
někdo v nich zakotví a jiný mine cíl
někdo si pobude i maličko dýl
Možná jsme světla majáků, k nimž z bouře chcem se vracet..

05.11.2010 12:05:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí