Nádech podzimu

Nádech podzimu

Anotace: Pro mé lístky, bez kterých neumím žít :)

vzpomínky, jež nevzpomínám.
sic nezapomínám, pomalu se usmívám...

pouštím píseň, co doposud jsem neznal...
víru co nedávno jsem poznal...

nespoutanou jako vítr podzimu...
rozechvělou jako listí na stromu...

proto já s úsměvem,
ptám se větru:
"Kam dnes zavanem?"

neodpoví,
jen pozvolna se listy začnou třepotat,
to prozatím stačí...

zmizne listí, napadne sníh...
ale pořád bude slyšet můj smích...

ta radost jen tak nezmizí,
stále Vás mám,
vítr stále fouká,
a jsem vděčný, že ten pocit znám..........!
Autor Zayo, 05.11.2010
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Dona Quixote
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí