Přátelství ¦

Přátelství ¦

Anotace: O Přátelství,které by mělo přetrvat Vše zlé a i Vše dobré,nepřetržitelné Pouto.O porozumnění,sjednocení a duševní náklonosti.

V nouzi pomoct,to je přátelství,
dá se brát jako Boží poselství.
Přítelův přítel je tedy chráněný,
životem a poutem propojený.
-
Zůstane s tebou,
a jdete ve dvou.
Svým životem celým,
realitou ztěžklým.
-
Je jak tvůj bratr neb sestra,
vybraný z davu či lidí ze sta.
Věř mu celým srdcem a on Tobě,
dávej Lásku jemu i sobě.
-
Zůstaň v bezpečí,pod jeho křídly,
bude to težší,než dosud jste zvládly.
Bojuj za Pravdu i přítele svého(!),
božím posláním tobě věrného.
-
Za ruku veď ho,po cestě strnité,
težkým životem,nástrahami pletité.
Oba si v nouzi pomožte,
a své síly do toho vložte!
Autor Triša, 06.11.2010
Přečteno 533x
Tipy 6
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Sýkorka07, Danga, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí