Vnímám

Vnímám

Anotace: ..

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Vnímám život skrze papír a tužku
hledám cestu úniku
Vnímám i tebe, ty falešný bůžku
pro sebe si nechám planou kritiku

Vnímám život skrz patetické rýmy
hledám touhu opět žít
Vnímám to, že už nemohu dál měnit kostýmy
stačí, když jeden omšelý budu mít
Autor Satha, 07.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: dream in emptiness, la loba, Psavec, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí