Mám v popisu práce...

Mám v popisu práce...

Anotace: Básen' o toom jak mě ostatní nenávidí,ale zároven' milují.

Proč se se mnou nikdy nikdo nebaví,
proč se na pohovor nikdo nestaví?
Snad nejsem tak strašná až to zavání
mám v popisu práce snad i váhání?¨
Proč se do alba už nikdo nepíše
s popularitou mám tet'ka potíže.
Je to asi i někomu k smíchu,
chtěla jsem o sobě vydat knihu!
O tom že :"
mám v popisu práce
strapn'ovat zaměstnance.
Tet' se jim tomomentálně nehodí,
asi mě z tý práce brzo vyhodí!!!!!"
Autor majda 99, 07.11.2010
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný komentík jsem dostala
milá Majda ho napsala
hvězda
co tajná přání plní
je tu i pro ni :-)))

05.12.2010 22:16:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí