Dvě části

Dvě části

Anotace: To je, na co jsem přišla (Dagmar Urbánková)

Když splývají dvě části
těl a
ty máš pocit.
Cítím chuť citronové kůry

Uzounké zápěstí
asociace
sklenička
polibkem špinavá
Jak otevřít ruce abys věděl?
Autor chanson, 07.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí