Modré oči

Modré oči

Anotace: ...

Při pohledu na Tvé oči, které svádí,
nekonečná modř v nich tuze vábí.
Tvůj milý úsměv dokonale vyzývá.
Ach, chvíle, chvíle jedna marnivá…

Cítit zas Tvůj horký dech na své kůži,
dostat jen tak pro radost rudou růži.
Vnímat dotek Tvých prstů na tváři.
A já zatím utápím se v nejistotě. Lháři?

Modré oči, to je radost a prokletí,
něha, bolest, chtíč ve Tvém zajetí.
Výkřik do tmy a ticho ohlušující,
vidím Tě zas jen ve světle svící…
Autor Wyrda, 08.11.2010
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Gabrielle, Ledová víla, CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí