Jak píchá ježek

Jak píchá ježek

Anotace: Němé tváře v obranném postavení.

Jak jehla píchá
Když ježek strategicky kýchá
Píchá jehla,když ruka hladí
Snad proto, že mu to vadí

Bezmoc je nemoc
Pak nemoc je bezmoc
Figurkou být
Nelze snad jinou roli mít?!
Pravidla zůstanou, ta se nemění
Obejít-je porušit, je umění

Malý tvor
Rána, malý otvor
Krev se z prstu valí
Ostnaté klubíčko smíchem se válí

Poučení pro příště
Že časy se mění
Kořist predátora
V prach promění
Nedaruje nic
A ještě trochu víc

Samozvaný Bůh, človek
Jako jeden, sám proti přesile, zvířecí říši
Tesáky,rohy,drápy teď dějiny píší
Inteligence-budoucnost lidstva netuší,
že až zítra se rozední
Jim nastane den poslední
Autor Serja, 09.11.2010
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že ses odhalila taky pěkný.

10.11.2010 22:00:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí