VTEŘINY

VTEŘINY

Anotace: mizí.....

Já v tichu sám se hledám
nestačí když říkám nemám....
proč, všechny věty jsou jak stín?
nevím?ale odpovím?
neříkej co v tichu uniká
řekni věty v proměně
co ale dál proniká
když slova jsou tak chráněné
bláznivé
ale pravdu mají
ty v všedním ránu
neroztají.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.11.2010
Přečteno 247x
Tipy 25
Poslední tipující: Helena Lovecká, Bíša, PIPSQUEAK, labuť, Niky88, komantytapel, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Mbonita, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí