Nenávist ke světu, ke světu, který jsme stvořili

Nenávist ke světu, ke světu, který jsme stvořili

Anotace: 15. října 2009

Sbírka: Básně

Já? ne děkuji... já si zas sednu do kouta...

kde jsou gentlemani pro nás?...
kde je ten svět plný krás?
proč sliboval jsi mi to osude?
když jsi věděl, že to tak nebude?

nechte si sví kecy...
já dál budu v kleci..
nechte si své rady...
moje láska umírá hlady!

Láska… to je jenom slovo…
To co cítíš… to je ono!
Ten cit je díra Lvovo..
Zmizni! Ty přenádherná clono!

Chce někdo holku co je jiná?
Sice není nic extra, ale co má být?
Fajn celý svět sice proklíná…
Tak už ji KURVA nechte žít!
Autor Ela, 11.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí