Dnešním dnem

Dnešním dnem

Anotace: ...

Sklo ve Tvých očích se hlasitě tříští,
střepy se sypou na malý stůl.
Jen matná rudá zář z očí Ti prýští,
ztěžka se opíráš o krátkou hůl.

Nedobrem zasažen uprostřed cesty,
skrz řeku kráčíš, kde proudí dav.
Zamyšlen prošel jsi tisíci městy,
samotu měl jsi však vždy nejvíc rád.

Znavený temnotou chodníků kráčíš,
kam dojdeš nevíš ani Ty sám.
Zlomené, bolestné, když k sobě vábíš,
ve střípcích z Tvých očí se nevyznám.

Snad štěstí přinesou spadané listy,
brodíš se tichým podzimním snem.
Ostatním postaví sochy a busty,
Ty už jsi navěky jen dnešním dnem.
Autor Elvien, 11.11.2010
Přečteno 348x
Tipy 21
Poslední tipující: Robin Marnolli, šuměnka, Květka Š., Any 4, Denael, dream in emptiness, Gabrielle, Mbonita, labuť, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tahle ještě lepší. Pěkné dílko.

03.12.2012 21:32:21 | Robin Marnolli

Dnešním dnem
se brodíme či létáme
někdo zem
druhý zas úsvit na ránem...

16.11.2010 12:52:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí