krásně

krásně

Anotace: krásně

Je mi krásně,
chce se mi básně zase psát,
je mi krásně,
chvíli jsem se přestala bát,
až slunko zhasne,
noc mne začne objímat..
a mne je jasné,
že se sny se budu milovat...

Až vítr se utiší a listy ustanou,
ucítím tvou dlaň, uvidím tvář ustaranou.
Když úsměvem rozzáří se tvoje oči,
mne náhle z blaha se hlava krásně točí
a já vím, že mi je krásně s tebouuuu...
Autor Irena J., 12.11.2010
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: teniska, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, NováEli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je fajn, mít toho druhého rád ... jsme dnes nějak stejně laděné ;-))

12.11.2010 13:26:00 | NováEli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí