zamilovaná

zamilovaná

Anotace: :)

Vznáším se v oblacích,
našla jsem svět.
Jsem celá v rozpacích,
nevím co dál.
Chci to jen vykřičet,
říci to všem.
Dívat se do očí,
slýchat ty slůvka.
políbit oči
a zlíbat mu ústa.
Pohladit po tváři,
něžně ho lechtat.
Vzít ho za ruku
a do ucha mu šeptat... Jsem zamilovaná!!!
Autor Solvo, 13.11.2010
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Dygi, ZILA78, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, Linzerka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná... šeptat a hladit, polibky ladit, hezké.

13.11.2010 15:41:00 | Kapka

To je dobře:))

13.11.2010 15:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí