netřesk

netřesk

Anotace: jen přání jež mě pokrývá...

Až jednou přijde ten den,
Až mé tělo bude prachem jen,
Tehdy mé kosti s kameny splynou,
Všechny mé city se mnou zhynou.

Jen ze dřeva postel a nad hlavou hvězd zář,
A mé duši bůh řekl: „ v pekle se maž!“
Už nebude ze mne nic jen vzpomínky,
Vzpomínky které vezme čas.

Tak přátelé netruchtele pro mě,
Jen s úsměvem vzpomeňte,
Pak prosím odejděte a žijte.

Však jedno přání mám,
Nechť mou věčnou peřinu zdobí netřesk.
V.CH.B.
Autor vincent christian böll, 13.11.2010
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, James Libustka, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí