CASTING

CASTING

Anotace: ...

za tvoje odpovědi
na moje otázky
setkání u zpovědi
určený pro krásky
já na kolena klekám
a kdybych ňákej měl
tak klobouk smekám
a nepřestávám
odpověď střídá otázku
svítí červená
probíhá casting na lásku

dostalas mě na kolena
já jen ruce natáhnul
hladím lýtka oholená
a sahám všude
kam z kolen dosáhnu
Autor Elisha, 15.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 22
Poslední tipující: jondys, Paulín, Oťas, teď už nikdo, šuměnka, Holis, Bíša, Gabrielle, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

casting na lásku
/ tak to je dobrej souhrn věci /
už představuju si těch tisíc ocásků
jak keramiku pálící se v peci...

22.11.2010 05:02:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí