Dvakrát do stejné louže...

Dvakrát do stejné louže...

Anotace: ... nevstoupíš?

Vysmívám se sobě samé,
vysmívám se celému světu.
Vidím okolo jen tváře známé,
kterým bych chtěla říct větu…

Dvakrát do stejné louže nevstoupíš,
příště si totiž vybereš tu hlubší.
Inteligenci a štěstí si nikdy nekoupíš,
omlouvám se za svá slova hrubší.

Všichni se topíme v myšlenkách,
záchranný kruh tvrdošíjně odmítáme.
Chceme to důležité vyčíst na účtenkách.
A víš, co? Jen pojď dál, Sebeklame…
Autor Wyrda, 15.11.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Lovecká, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí