Procitnutí

Procitnutí

Anotace: ...před 18-ti lety...

Až sto let pohltí mé mladé tělo.
až hlína zasype mi bílou tvář,
pak teprv řeknu jak by se mi chtělo,
žít život chudý,ale váš.

A poezie vnadná, tenká,
mi vnutí tisíc polibků,
jak popíjí se vína lehká
ze starých vinných sklípků.

A rtěnku mastnou, když mi slíbá
vítr jak v rakvi něžný vězeň,
zasažen ukrutnou bolestí nevnímá,
že už mnou nebude střežen.

A poctivostí ňader sveden,
líbá teď múzu nevinnou,
bezelstnou mocí pouze veden
upadl se mnou
v propast tajemnou
nazvanou procitnutí.
Autor jvacl, 16.11.2010
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí