DONUTÍ TĚ

DONUTÍ TĚ

Anotace: ....

Tvá dráha myšlenky,
protnula můj časový údaj.
Tvůj mentální projev vědomí a tajenky,
schovej se………………..své sny utaj.

Nikomu o nich neříkej
labyrintem dokážeš projít jen ty.
Nebo raději utíkej,
než napojíte na detektor lži.

Chraň si duševní krásu,
nenech se zmást sladkými slovy.
Už jdou,znají tvoji rasu
takové,jako jsi ty…………oni loví.

Nic je nezastaví,
i když budeš mlčet.
Ovládají telepatii,
donutí tě …………???
Autor ZILA78, 17.11.2010
Přečteno 245x
Tipy 20
Poslední tipující: zenge, NikitaNikaT., Gabrielle, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Kapka, la loba, Květka Š., Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré, lehce zamyšlenkové, slůvka skvěle zapadají. ST!!!***

17.11.2010 20:25:00 | NikitaNikaT.

Myšlenky její
a sny
jen vítr
loví
nikdo
jí nedonutí
ztratit
své já
nikdo jí
nepolapí
v spleti
jejích
světů
není z těch
co na sladký
med skočí...

17.11.2010 12:11:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí