MODROŠEDÍ

MODROŠEDÍ

Anotace: ....

Krajinná sféra přirozeného prostředí,
v systému lidské společnosti.
Dynamický náhled, jsou modrošedí,
málo spaví do sytosti.

Ovlivňují reprodukci populace,
potratovost, sňatečnost a rozvodovost.
Narození z modré krve evoluce,
znají jen účelovost a zásadovost.

Necitelní a nemilosrdní,
sčítající svůj lid.
Veřejný klíč nenakrmí,
nechají nás mlčet, nenechají nás snít.

Síť důvěry,
ovlivňující, potlačující charaktery.
V modulu infrastruktury,
ovládací a regulační prvky,kamery.

Tisíce zbytečných lejster,
na vytvoření chaosu a paniky.
tolik zákonů ale vy zodpovědní nejste,
imunita!!!...............nechutné praktiky.

Tak svatí,
kabátníci a křeselníci.
„Tak zlatí“
a co mi…….obyčejní smrtelníci???
Autor ZILA78, 17.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 26
Poslední tipující: Helena Lovecká, Mario de Janiero, Psavec, zenge, Gabrielle, NikitaNikaT., hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro aroganci šmejdů
už zvonit klíčema nejdu...
ST!

18.11.2010 10:59:00 | Mario de Janiero

My "obyčejní" budem na tem, jak jsme, neli hůř :o(

17.11.2010 18:11:00 | NikitaNikaT.

Budu se muset opět zamyslet...:-))

17.11.2010 12:14:00 | la loba

St..

17.11.2010 11:21:00 | Květka Š.

Koho to zajímá, co my?!?
První se sype před vlastní práh!
ST

17.11.2010 05:15:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí