Poslední večerní činnost

Poslední večerní činnost

Anotace: Když přijdeš po dlouhé noci domů, lehce společensky unaven...

Opilý tiskneš svůj ksicht
na dveře sprchy.
Oplátkou ti je ledový polibek skla.
Voda ti šumí v uších
a kapky stékají po zádech.
Říkáš si jestli si nesednout,
stojíš tak trochu nakřivo.
Bolí tě nohy a pálí tě žáha.
Opitý.
Pak sundáš si dnešní obličej
a nasadíš blbečkův výraz,
oblékneš pyžamo
a jak je tvůj obyčej,
padneš do postele naznak.

A jak je tvůj obyčej,
začínáš básnit.
Autor Veverushka, 17.11.2010
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco z tvé tvorby mi připomíná J. Joplin. ST

25.02.2011 22:58:00 | casla

Fakt ? Jen pod vlivem, třeba to půjde i za stízliva, nicméně pod vlivem ti to básní hezky...ST

20.11.2010 00:19:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí