OTEVŘENÉ OČI

OTEVŘENÉ OČI

Anotace: /ARCHIV listopad 1989/

Lidé se probudili ze spánku
začali zas věřit na lásku
jak budeme žít si svobodně
a zase budeme psát básně
budeme snít a zpívat
kolem se dívat
ŽÍT.......
když se národ probudí
vlastní svědomí
malý střípek vědomí
v každém z nás zůstává
píseň bude se dál hrát
kdo u cesty tu mává
to musí se znát....
VĚŘIT......
otevřít oči
začít žít a neznat stíny
a oheň v srdci ne jen z viny
a dálka dál jen zaplane
nádherně.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Helena Lovecká, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Javavia, Jiná, hašlerka, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to musí se znát....
VĚŘIT......
otevřít oči

17.11.2010 18:05:00 | Kapka

snad proto že je listopad
snad proto že jsem štírka
mám k tomuto datumu silný vztah
a st není mýlka :-)))

17.11.2010 17:11:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí