Těžký úděl akrobata-bojového psa

Těžký úděl akrobata-bojového psa

Anotace: ...nemá to vůbec lehké... ...ač se říká, že pes je nejlepší přítel člověka...

Skákal štěstím
v těle akrobata
při prudkém doskoku
stál na čtyřech nohou
jako statný pes
bojového plemene
nebál se nikoho
nic mu nestálo v cestě
často si takto vyskakoval
a nebál se následků,
které si ponese
na bedrech
ač věděl, že
dostane kopanec
do prvního žebra
místo poctivýho žrádla

. . . . .

spadeno na něho měli
psi ze sousedních panství,
kteří by se nejraději nažrali
čerstvýho masa
urvali si pořádnej dlabanec
bez jeho přítomnosti,
protože on by byl ten
hlavní chod,
kterej by servírovali
kuchaři čínských dog restaurací

. . . . .

a psí zbytky psům
Autor Tomáš Přidal, 19.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Psavec, Jiná, ZILA78, James Libustka, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chjo...

23.11.2010 00:07:00 | Bíša

Trochu kruté pro psa.Mám fenku a můj život bez ní by byl smutný.Kdo dovede ublížit psovi,zasloužil by tvrdý trest. ***

22.11.2010 18:54:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí