Kouzlo noci

Kouzlo noci

Anotace: ....

Za svitu měsíce v úplňku spřádám plány,
líbezný zpěv nese se noční krajinou.
Prameny vlasů byly do culíku sčesány.
Můj milý utíká jako vždy za jinou.

Vlnky klidně plynou po jezerní hladině,
hrajíc divadelní hru pro rybky a žáby.
Tady v údolí vše vypadá tak nevinně,
kouzlo noci neruší ani protivné báby.

Příroda nechápe mé myšlenky zmatené,
vždyť i kámen si poklidně spí u břehu.
Tak nač mi slané slzy smáčí tváře červené?
Neb milenec pokládá milenku do mechu!
Autor Wyrda, 21.11.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí