V oparu vodky

V oparu vodky

Anotace: ***

Sbírka: Táta

Všechno se rozplývá v oparu vodky
Její pach je cítit všude kolem
Nasávám ho a skláním se k tobě
Mé tiché zmatené sbohem
Slovo, jemuž sama nevěřím
Dívám se na tebe ještě od dveří
Asi navždy uvidím tvůj zoufalý pohled
Ten pohled loučení
Neznám tě chvíli, můj názor nic nezmění
Kdybych mohla, beru tě s sebou domů
Vždyť to víš
Nesnažíš se změnit, co nikdy nezměníš
Tak odcházím s klidem ve svých očích
Chápu to jako zločin,
ale vytrpěla jsem si už svůj trest
Celý život budu si ho na svých bedrech nést
Celý život budu se dívat zpátky
Prosit tě, abys zůstal se mnou
Budu se dívat, jak mi tě vezmou
a neřeknu nic
Kdybys chtěl zůstat, zůstal bys
Tenkrát a možná že i teď
Snažím se vnořit se do hloubky tvých očí
Snažím se vpít se do tvých úsměvů
Odháníš mě
Tati, víc toho nesvedu
Nedokážu se dostat přes tvé stěny
Donutit tě mluvit, když jsi němý
Donutit tě cokoli říct
Udělala bych všechno, kdybych mohla
Ale vím už pár let, že nezmůžu nic
Autor unstoppable, 21.11.2010
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, jedam, Veru, ZILA78, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasna, silna, smutna...a posledni versiky jsou nejpovedenejsi-

21.11.2010 08:53:00 | Veru

Krásně smutná,plná citu a úzkosti...

21.11.2010 07:30:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí