Nůž v zádech

Nůž v zádech

Anotace: Faleš vládne světu...

Miluji chvíle, kdy po vlasech mne hladíš,
i když vím, že za mými zády plány spřádáš
a ve svých tužbách se vidíš, jak mě ovládáš.
Cítím to. Vím to, že Ty jednou mne zradíš.

Milé řeči, je libo něco dobrého k pití?
Jen se posaď, příteli, mám Tě přeci ráda.
Ach, prosím, ukaž mi ještě svá holá záda,
ať vidím, jak se v něm můj nůž třpytí.

Řekla jsem Ti někdy, že jsi tak sladká?
Když zříš můj zátylek a stáváš se mrchou.
Ubliž mi, umím žít pod studenou sprchou.
zvykla jsem si, spokojenost je vratká.
Autor Wyrda, 22.11.2010
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí