Prepáč

Prepáč

Anotace: ospravedlnenie pre kamarátku

prepáč mi prosím moje správanie
prepáč každé moje objímanie
prepáč že som ťa chcel ľúbiť
prepáč všetko čo som sľúbil
prepáč že hladiť som ťa chcel
prepáč že som neuspel
prepáč každý náš menší konflikt
prepáč i ten rozopnutý gombík...
prepáč všetky moje hlúpe poznámky
prepáč mi za chuť pohánky
prepáč mi i moje pohľady
prepáč prelietavé nálady
prepáč môj smäd s hladom
prepáč že som ti bratom
prepáč všetko čo som skúšal
prepáč že som Lukáš

prepáč snáď už po stý raz
prepáč oheň prepáč mráz

no jednu vec mi nikdy neodpusť
-
naše priateľstvo
Autor Havran, 22.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí