Vibrace

Vibrace

Anotace: slovo slovo vo

Vše se hnulo dopředu
skřípání zubů
odseknutí tss
zavrčení
mlčení
(...)
(...)
momenty
vyšuměly nad minerálkou,
kdy hodiny neukazují čas ale přítomnost,
kdy dobrý fóry jsou špatný,
v pravou chvíli každej zná ty tvý ze slabšího soudku
a je z toho paranoia
přehrávání zážitků z minulosti
do nekonečných
pararelních smyček,
a teď v nich hledej
smysl života,
když psát nesprávnou je šílenost,
která tě dostihne,
až uvidíš svoje záda

Vše se hnulo dopředu
ano
až na myšlenku
Autor animovaný medvídek Pů, 23.11.2010
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí