No řekni

No řekni

Anotace: zase jedna dávná, oprášená...

Vtisknutá do spirál pláče,
do smotku tíživé něhy.
No řekni, umí plakat břehy?

Žhavá jak polední pozdravy slunce,
živá jak ranní ptáče.
No řekni, má láska povahu rváče?

Poslušná dcera myšlenek svých,
čertův kvítek však více.
No řekni, je snad život šachovnice?

Vždy hlavou v oblacích
a srdcem na svém místě,
umím se zlobit, plakat i smát.
No řekni, ale víš to jistě,
že tak jak budu dávat, budu i brát?
Autor jvacl, 23.11.2010
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, ano, je to tak, já tomu věřím.))

Vždy hlavou v oblacích
a srdcem na svém místě,
umím se zlobit, plakat i smát.
No řekni, ale víš to jistě,
že tak jak budu dávat, budu i brát?

24.11.2010 22:58:00 | carodejka

Těžko odpovědět... záleží na tom, jaké člověk potká lidi...

23.11.2010 15:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí