DŮVĚRNĚ POZNAT

DŮVĚRNĚ POZNAT

Anotace: ....

Ironie zastíraná,
předstíraná nevědomost.
Taková hyperbola,zveličená,
řeč….taková antifráze,nedůstojnost.

Vím toho tolik,
že vlastně nic nevím.
Takový melancholik,
labilní introvert….nespím.

Tak plachý,
jako svobodný mustang.
Tolik vynaložené snahy,
do smyslu věcí vrůstat.

Už dávno mohl jsem odejít,
…………ale musím zůstat.
Už dávno mohl jsem,s cesty sejít,
ale chci to tu důvěrně poznat.
Autor ZILA78, 23.11.2010
Přečteno 275x
Tipy 25
Poslední tipující: zelená víla, Nick Name, Danga, Gabrielle, Zdenek, Kapka, carodejka, Sweet KiWi, Pevya, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně a dobře děláš.))

23.11.2010 18:16:00 | carodejka

Důvěrné poznání
je asi nejlepší..

23.11.2010 16:53:00 | Květka Š.

poznat to..zda důvěrně / tak to se cítíš
máš odvahu / že ve vodopád chceš se řítit
tak žehnám Ti / ať si tě rybář neodchytí...

23.11.2010 15:23:00 | šuměnka

Odhodlání je cesta k úspěchu...

23.11.2010 15:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí