Konsternace

Konsternace

Anotace: na ten název nehleďte, už mě nebaví je vymýšlet

Konsternace

Noc je vlahá
Cítím lásku
Kde jsi drahá
Na tváři mám další vrásku

Čekám, až přijdeš blíž
Vitím tě
Ty mě však nevidíš
S city byl vždycky kříž

Marně čekám
Až pochopíš
Do trní si k tobě lehám
Než rozhodneš se, umřu spíš

Je to běh na dlouhou trať
Já už nejsem nejmladší
Snad ze života se mi ztrať
Už nebudu jinačí

Přesto okolo tebe stále kroužím
A nasávám tvůj pach
I přes zlobu pořád toužím
I přes všechen svůj strach

Nemám žádný plán
Jak zajistit naši lásku
Tak vtírám si sůl do ran
S ráciem prohrávám další sázku

Natahuji k tobě ruku
A ty na ni jenom hledíš
Amor netrefil se ze svého luku
Protože mi nevěříš

Čas otupí všechny rány
Tak nezbývá než doufat
Že než odletí všechny vrány
Já na větvi se budu houpat
Autor Jesper, 24.11.2010
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí