Závist

Závist

Anotace: ..

Na nároží spolu stáli,
a v západu jarního slunce se líbali.
Že neměl jsem tam s kým stát
s někým milovaným se objímat,
tak tiše jsem jim záviděl.

Možná slabý sten mi z nitra vyšel,
bezděky olíznul jsem spodní ret,
ten tichý výkřik kdekdo slyšel,
mokré rty proměnil jsem v led.


Ne však z toho políbení,
o které jsem se s závistí tak pral,
jen z toho pomyšlení…
že s hlavou jinam otočenou,
dál ulicí jsem se hnal.
Autor Bumbác, 27.11.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí