Zůstaň mi !

Zůstaň mi !

Anotace: ...lehká zpověď či vyznání pro někoho, kdo pro mě moc znamená...(15.1.2006)

Hledala jsem nevím co.
V lidech co nestáli za to.
Hledala jsem jen klid.
Byla jsem zlatokop co rýžuje zlato.
A teď to vím.

Čekala jsem nevím na co.
Po boku s někým jiným.
Co myslela jsem.
To přejde.
Tohle je přec´ láska.
S obrazem jen stinným.
To přejde.
Ten člověk zas bude o něco jiným.
A nepřešlo.
A nebyl.

Zůstala jsem sama o kus srdce připravena.
Zůstala jsem zlomená jako klarinet co už nezazní.
Cítila jsem jen žal a samotu.
To pláčem jsem se sytila.
A pila plnými doušky prázdnotu.
A to také nepřešlo.

A tak jsem přežívala.
Jen ze vzpomínek.
A taky jsem snila.
Snila, aby má duše zase žila.
Minulost stala se krutým vládcem.
A já jeho otrokyní.

Hledala jsem teda znovu nevím co.
V lidech co nestáli za to.
Hledala jsem jen klid.
Ten samý zlatokop co řýžuje zlato.
A teď to vím.

Teď našla jsem tebe.
To osud mi tě přivál sem.
To ty jsi můj splněný sen.
To ty jsi mé věčně slunné nebe.

S tebou nic nehledám.
Na nic nečekám.
Jsem co jsem.
Jen s tebou.
A hledím času vstříc.
To s tebou žiji.

Chutná mi život.
Zas chutná mi jíst a pít.
Zas umím smát se a radovat se.
Zas chci jen tak snít a bdít.
Toužit jak budem milovat se.
Vím co je to cítit tě v srdci.
Teď to vím.

Zas beru co život dává.
Plnými dlaněmi.
Jsi mi vším má lásko hravá.
Zůstaň mi.
Zůstaň mi.
Autor zaba.zuzla, 16.01.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a zajímavé, moc se mi líbilo jak si to tam psala...

09.07.2006 19:53:00 | Santinan Black

Děkuju Dudu...je moc fajn potkat člověka, kterému nemusím nic říct, on si přečte pár básní a vidí do mě...krásnej pocit, vědět, že ta slůvka nejsou jen bláboly z mý hlavy beze smyslu... a kdepak jsou tvá geniální spojení slov? To mi chybí.

19.01.2006 10:17:00 | zaba.zuzla

Čím hlouběji se vrývá žal do vašeho nitra, tím více může pojmout radosti. Vysvitlo sluníčko. Ať ti svítí co nejdéle, Pavlínko. Mám megaradost a navíc, povedený kousek. Smekám. Dudu

18.01.2006 19:15:00 | duska.pampeliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí