Mé roční období

Mé roční období

Anotace: ...slabší kousek:-)))(5.12.2005)

Jsi jako krajina zimní
na tebe vločky dopadají
a hned roztávají
jsi jako krajina zimní.

Jsi jako vánek jarní
kytičky první rozkvétáš
po tvářích úsměvem se prolétáš
jsi jako vánek jarní.

Jsi jako sluníčko letní
hřeješ i když se setmí
to bez tebe se teskní
jsi jako sluníčko letní.

Jsi mým barevným podzimem
celý můj svět to ty maluješ
mým dnům barvy daruješ
jsi mým barevným podzimem.

Jsi mé roční období
jsi mé jaro, léto, podzim, zima
jsi můj svět co v prachu dřímá
jsi úsměv co mě ozdobí.
Autor zaba.zuzla, 16.01.2006
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja bych Tě chtěl pozdravit, Pavlínko, hodně na Tebe vzpomínám. Jinak ? Jsi, a to je moc fajn. Hezké.

18.01.2006 19:12:00 | duska.pampeliska

..kdepak slabší, naopak, lepší kousek !

16.01.2006 18:53:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí