Slečna D

Slečna D

Anotace: ...

V baru decibely uši lidí decimují,
zelenooká krásná z drinku usrkává,
muži ji přitom s drzostí okukují.
Ach ano, čeká je noc tuze krvavá.

Barman stojí u ní, něco vesele vypráví,
dívka jej zvědavě pozoruje, usmívá se,
neb v duchu již vidí, jak ho později zadáví.
Nikdo totiž neodolá jejímu šarmu a kráse.

Koketně zamrká, sklouzne z barové židličky,
proplouvá davem lidí, nenápadně míří ven.
Ach, kdybyste jen věděli, vy ubozí lidičky.
Ukojím své touhy, však stačí mrknout jen.
Autor Wyrda, 28.11.2010
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí