Vím, co chci

Vím, co chci

Anotace: Těžko popsatelné

Na chvíli ten letmý okamžik,
Ta chvíle neměnná.
Malý prchlivý pocit,
Srdce je věc záludná.
Výjimečný cítíš se být,
Hvězdou jednou z mnoha.
S nožem na krku,
Víš, že není úniku.
Rozhodnout se mezi dvěma,
Stále a táž stejná slova.
Hledáš cestu pryč z toho bludného kruhu,
Motá se ti hlava.
Tři věci motají Ti hlavu,
Srdce, rozum a touha.
Toužíš, víš, chceš,
Ale stále toho dosáhnout nemůžeš.
Možná je člověk nepředvídatelný,
Ale víš Ty, co vlastně Ty chceš.
Někdy mám dojem,
Že si na tom hůř než já…
Ta holka malá, zmatená,
Co ví, čeho chce dosáhnout…
Autor Cassée Moteur, 29.11.2010
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najít si cíl a jít po něm:)

29.11.2010 18:51:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí