Nevím, prostě nevím

Nevím, prostě nevím

Anotace: Tohle je spíš psáno pro vlastní potřebu vykřičet se světu, než proto, aby se to nějak extra rýmovalo...

Tolik nevyřčených slov,
která asi na vždy zůstanou tajemstvím.
Leč pustit je na éteru,
znamená ublížit několika mně blízkým.

Takto sužují myšlenky neblahé jen mne,
to přeci nikomu nevadí, nebo ano?
Cítím, jak se tětiva na luku naneštěstí pne,
otázkou je, kdy povolí a vystřelí…

Dusím se, slova hořká polykám,
však slzami slanými se zalykám.
Tětiva už vypouští svůj šíp,
brzy najde vytoužený cíl.

Již nenesu břímě slov na svých bedrech,
kráčím shrbena po pěšině pryč.
Čeká mě cesta daleká, jenom běda!
Za svoji upřímnost přes záda bič.
Autor Wyrda, 29.11.2010
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí